×

Bedrukkingsmogelijkheden van koffiekoekjes, welke zijn er?

vlinderkoekje

Wat is er bij het drinken van koffie of thee nou lekkerder dan een heerlijk koffiekoekje? Geniet extra van je drankje door er een koekje bij te nuttigen. Deze koekjes kan je ook als promotiemateriaal gebruiken voor als voorbeeld een beurs of evenement. Laat koffiekoekjes met logo maken voor je bedrijf om weg te geven op deze gelegenheden. Wij laten je hier kennis maken met een aantal bedrukkingsmogelijkheden van koffiekoekjes.

1. Koffiekoekje met full colour bedrukking

full colour folie bedrukken

Wie kent het café noir koekje niet? Het is zeker geen standaard koekje. Daarnaast is het een super toevoeging bij een kopje thee of koffie. Het geweldige bij dit koekje is ook dat je het folie van de verpakking geheel full colour kunt bedrukken. Kies voor een pakkende tekst of boodschap zoals in het voorbeeld of kies voor koekjes met logo van je bedrijf met een passend design hierbij. De mogelijkheden zijn erg groot, dus wees vooral creatief!

Bekijk het product: Koffiekoekje met full colour bedrukking

2.  Koffiekoekjes met topkaart

Koffiekoekjes met topkaart

Een wat uitgebreidere snack, zijn deze heerlijke Belgische wafels wel. Ze zijn per 2 verpakt in een transparante flowpack. Deze flowpack wordt afgemaakt door een leuke topkaart. Deze topkaart is volledig te personaliseren in full colour. Kies voor een leuke tekst, logo of een eigen ontwerp. Wanneer je voor een eigen ontwerp kiest kan je die zelf aanleveren of je kan onze grafische afdeling aan het werk zetten. Wij gaan dan aan de slag met het maken van een ontwerp die voldoet aan de wensen die je hebt. Doordat er een topkaart aan dit product zit, kan het goed gebruikt worden voor een beurs of evenement.

Bekijk het product: 2 Belgische wafels in flowpack met topkaart

3. Koekjes met eigen tekst

Koekjes met eigen tekst

Een andere bedrukkingsmogelijkheid is het bedrukken van de koekjes zelf. Bij deze koekjes is het mogelijk om een tekst, logo of beeldmerk in reliëf te drukken. Kies voor de naam van het bedrijf of een andere passende boodschap of naam. De koekjes in het voorbeeld zijn te verkrijgen in 8 verschillende smaken, namelijk in kaneel, speculaas, karamel, cacao, citroen, abrikoos, mokka en de normale neutrale smaak. Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is om als reliëf in het koekje te drukken? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk het product: Braille koekjes

4. Koekjes met sticker

stroopwafel in flowpack

Naast de vorige 3 bedrukkingsmogelijkheden van koffiekoekjes is de laatste mogelijkheid het toevoegen van een sticker aan de verpakking. Het product in het voorbeeld, een heerlijke stroopwafel, is zowel met een een top kaartje als met een sticker te personaliseren. Kies voor een sticker die je bedrijf het beste naar buiten zal brengen als promotiemateriaal.

Bekijk het product: Stroopwafels in flowpack

Hulp nodig bij koffiekoekjes als promotiemateriaal gebruiken?

Wil je koffiekoekjes als promotiemateriaal gaan gebruiken? Dat gaat zeer gemakkelijk door de uitgebreide keuze in bedrukkingsmogelijkheden. Heb je hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Geef ons je wensen en ideeën voor een ontwerp en wij gaan dan aan de slag om dit ontwerp te realiseren.