Bestellen en betalen

Bestellingen dienen voor levering betaald te zijn, tenzij in het bezit van debiteurnummer. Je kunt je bestelling plaatsen en direct online betalen. Online betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. In alle gevallen volgt een factuur.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor bestaande klanten – in bezit van een debiteurennummer – is het mogelijk om de factuur op rekening te voldoen. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst van de zending/factuur. Op verzoek is het mogelijk een afwijkende betalingstermijn te hanteren.

Betalen voor levering
Betalingen dienen voor levering van de bestelling te zijn voldaan. In overleg kan hiervan worden afgeweken,  neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

Mastercard / VISA

Wanneer je beschikt over een Mastercard of VISA creditcard kun je deze gebruiken om je bestelling te betalen.

Paypal
Ook een betaling via het online betaalplatform Paypal behoort tot de mogelijkheden wanneer je een bestelling plaats bij banketletters.nl.

Bevestiging

Wanneer je een bestelling plaatst via onze website ontvang je direct een automatische bevestiging van je bestelling. Alle bestellingen worden gecontroleerd door onze medewerkers. Zij sturen altijd nog een persoonlijke e-mail met jouw orderbevestiging. Zo weet je zeker dat jouw bestelling altijd goed wordt afgehandeld.