×
  • Home Algemeen Gezonde lekkernijen bedrukken, wat zijn de mogelijkheden?

Gezonde lekkernijen bedrukken, wat zijn de mogelijkheden?

proetine-bar

Op zoek naar het gezonde lekkernijen met bedrukking die je weg kan geven aan bezoekers van een beurs, evenement of zakelijk event? Ook dan kan je bij promokoekjes.nl terecht. Wij hebben namelijk ook gezonde koekjes en snackrepen om te gebruiken als promotiemateriaal.

Granola bars als promotiemateriaal

Granola-Bar-Blauw

Geef een gezond en lekker geschenk weg aan bezoekers van een beurs, werknemers van je bedrijf of belanghebbende bij een evenement. De granola bars van Promokoekjes zijn dan ook een goed voorbeeld van een gezonde en lekkere snackreep. Deze granola bars zijn in maar liefst 5 verschillende heerlijke smaken beschikbaar. De smaken die wij in het assortiment hebben zijn:

  • Pinda, amandel en walnoot
  • Dadel, walnoot en pompoenzaad
  • Ginger en cacao
  • Abrikoos, cocos en yoghurt
  • Bosbest, cashewnoot en yoghurt

Naast de keuze van de smaak kan je ook een ontwerp voor het folie gaan maken. Het folie van de granola bar is namelijk full-colour te bedrukken. Oftewel ideaal om te gaan gebruiken als promotiemateriaal. Lever je ontwerp voor het folie aan en wij zullen ervoor zorgen dat het mooi op de verpakking gaat komen. Hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Geef je wensen door en wij maken het ontwerp voor je bedrijf.

Bekijk het product: Granola bars

Proteïne & energie bar voor sporters

Proteine bar

Een evenement die te maken heeft met sporten of waar veel bedrijven zijn die in deze branche actief zijn? Dan kan een proteïne en energie bar mogelijk wel het beste resultaat leveren. Geef bezoekers, klanten of relatie een energie boost met deze heerlijke snackreep. Doordat de verpakking van deze energie bar te personaliseren is, kan je het bedrijf volledig in de belangstelling brengen. Het bedrukken van deze gezonde lekkernij doe je dan ook bij ons. Deze reep is te verkrijgen in de volgende drie smaken: proteïne bar – cacao, proteïne bar – vanille en een energiereep – kokos guanara.

Bekijk het product: Proteïne & Energie Bar

Door het geven van promotie koekjes op een event, is de kans nadrukkelijk groter dat ze het bedrijf gaan onthouden van wie ze het krijgen. Wanneer je ervoor kiest om gezonde lekkernijen te laten bedrukken dan is de kans mogelijk groter dat ze toch een koekje gaan nemen. Natuurlijk hoef je niet persé voor een gezond koekje te kiezen. We hebben ook diverse iets minder gezonde koffiekoekjes of stroopwafels. Dit zal dan ook zeker genieten worden.