×
  • Home Algemeen Koffiekoekjes, welke verschillende soorten zijn er?

Koffiekoekjes, welke verschillende soorten zijn er?

hoppe-koffiekoekjes-luxe-potpourri

Bedrijven en organisaties vragen geregeld aan ons welke koffiekoekjes er allemaal zijn. Bij het kiezen van het beste koffiekoekjes komt namelijk meer kijken dan je misschien eerst zou denken. Er zijn heel veel soorten koekjes en elk koekje heeft zijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

We zullen een aantal koffiekoekjes laten zien en de leuke mogelijkheden bespreken. Voor alle Koffiekoekjes bekijk de Koffiekoekjes categorie.

GingerbreadGingerbread koffiekoekjes

Gingerbread koekjes zijn vaak populair, vanwege hun heerlijke smaak die van gember komt. Maar ook zijn deze koekjes bijzonder gewild vanwege de personalisatie-mogelijkheden. Je kunt de verpakkingen van Gingerbread namelijk laten bedrukken en aanpassen naar wens, bijvoorbeeld met een leuke eigen tekst of logo.

Maar hier stopt het niet! Deze gingerbread koekjes zelf kunnen namelijk ook bedrukt worden met een logo naar keuze. Zo kan je een leuke verpakking krijgen maar ook een heel bijzonder en sterk promokoekje!

Cafe noirCafe noir koffiekoekjes

Iedereen kent deze koffiekoekjes; de Cafe Noir koekjes. Deze heerlijke koekjes hebben een intense koffiesmaak en passen daarmee perfect bij de koffiepauze op werk, maar ook zijn deze koekjes erg geschikt als klein promotioneel koekje op bijvoorbeeld een beurs. Je kunt de verpakking van de koekjes bedrukken, all-over en full color, met een ontwerp en logo naar keus.

Mini stroopwafelsStroopwafels koffiekoekjes

Ook kan je mini stroopwafels bestellen als koffiekoekjes. Deze mini stroopwafels kan je verpakken in folie dat geheel aangepast is naar eigen wens. Zo verkrijg je een heel sterk en lekker promotioneel koekje. Naast mini stroopwafels kan je natuurlijk ook de internationaal populaire grotere stroopwafels bestellen in een gepersonaliseerde jasje.

Bekijk hier alle Koffiekoekjes »